Artikkel: Hvordan velge klimaanlegget i leiligheten

I det siste året viser tydelig at i dag air condition er ikke en luksus, men en livsnødvendighet. Derfor er spørsmålet om ikke å kjøpe inn i planen eller ikke å kjøpe, og hva du skal kjøpe. De som velger et klimaanlegg, sa: «Hvordan velge klimaanlegget for en leilighet?» S for deg selv noen spørsmål avgjør:

Hvilken makt bør være enheten;
om det skal fortsatt ha varme funksjon;
Inverter eller ikke;
Valg av produsenten.

La oss forsøke å besvare disse spørsmålene. Vi umiddelbart si at denne artikkelen er som problemer Conditioner utvalg i leiligheten, og ikke er på kontoret eller industrivirksomhet, i butikker, etc. Så her er det Conditioners vurdert, eller mer tradisjonelle split systemer (ekstern strømforsyning til kompressoren og innendørsanlegget med en vifte, er rørene koblet sammen freon). raske vindu klimaanlegg eller sjokolade bar visne på grunn av sin støy og inkompatibilitet med moderne Euro-vinduet. Dessuten vil vi ikke ta hensyn til split-kanals system eller kolonnetypen i bransjen, i store kontorer, kjøpesentre, etc.
http://ddtrade.bg/index.php/климатици/panasonic/panasonic-cs-ue18qke-cu-ue18qke-2014-detail
Som air condition leiligheten du skal velge?

Riktig valg av en nettvern modeller – er grunnlaget for spørsmålet om riktig valg av air condition. Hvordan velge – det er først og fremst retten til å bestemme strømmen. Ellers, som det ikke var en perfekt modell, mislykkes det med en komfortabel miljø i bygningen for å gi.

Mange tror at strømmen av valget utelukkende på det området av rommet fra hvor det er nødvendig for å bevare den mikroklima. Denne misforståelsen ikke ta hensyn til mange andre parametere. Og det kan godt være at hans 30 m for noen plass? Conditioner Daikin FTXS25K RXS25K, i pass, som inneholder akkurat dette området vil være små, og vil være en mer slagkraftig enhet behov på 3,5 kW. I det mest generelle tilfelle, kan det aktuelle system velges i henhold til den følgende formel: P (Cooling, W) = V (volum) x Q + q.

Q er valgt som følger:

30 W / m3 – for rom uten naturlig lys (nordsiden)
35 W / m3 – for rom med normal belysning.
40 W / m 3 – for områder med sterkt lys (sørsiden), eller store vinduer.

q velger som følger:

120-130 W – varme gevinst av en person;
300-400 W – varme gevinst fra en enkelt datamaskin.

Derfor, for et rom på 20 m2, som alltid er noen få mennesker og flere PC kan brukes, men fortsatt ligger på sørsiden, kan det ikke være nok, ikke bare til 2 kW – sjon klimaanlegg, samt 2,5 kW i kulden.

Også hevder fagfolk seg imellom på spørsmålet: «Hvordan velge klimaanlegget i leiligheten» – om strømanlegget blåse i en situasjon der vinduene er plassert på solsiden av huset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *