Tips for å velge møbler

Når du har bestemt deg å skaffe nye møbler og du ga rask Internett-søk, og du så at du må få i Ghencea, jeg presentere under en rekke anbefalinger som du har i tankene før du kjøper møbler for hjemmet ditt.
Mitt råd forlater arbeidserfaring på Casa Nora, et selskap tradisjon i feltet mobilitet, som opererer på markedet i mer enn ti år. Og fordi jeg møtt daglig med hundrevis av kunder, forsto jeg at deres vanskeligheter.
Her er de viktigste tingene du må ha i bakhodet før du slår til mobilsøk:

1. Før du begynner å handle møbler, gjøre noen beregning av leiligheten eller området du ønsker å innrede det. Se nøye på rør, bjelker, rør, vinduer, brytere, stikkontakter og andre ting som kan komplisere ting. Vær forsiktig og farge på gulv og dører.

2. Ta din kone / venninne / kjæreste / mor å rådføre seg med noen før deg å skaffe møbler og for å optimalisere tid. Mange kunder gjøre to eller tre turer til utstillingslokaler av møbler bare fordi hans kone ikke vil vite hvilken farge MDF (du forklare litt lavere og det er MDF), eller hva apparater vil bli innarbeidet.

3. Selv om du er ledsaget ikke glemme skjønt, at DU er den som vil leve i den nye plassen møblert. Så vær litt egoistisk og tenke på din mentale komfort. Ett soverom alpefioler kan gi deg noen hodepine …

4. Sett din omtrentlige budsjettet du vil fordele kjøp av møbler. Du vil møte en rekke priser, noen berettiget, noen ikke, men for å forenkle arbeidet ditt, se nøye lommebok og distribuere din økonomi verre enn ministeren.

https://www.office1.bg/Z%D0%9C103+260%2F120%2F74h+%D0%A6%D0%92%D0%AF%D0%A2+%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%A1-c3912-a4015361221/

5. Andre ting du bør vite før jakten Møbler er relatert materiale. Det er flere store klasser av materialer som brukes til å produsere en kvalitet møbler: (. En sterkere, mer elegant og … litt dyrere enn PAL nettstedet Den lar fresing og hjelpe deg å gi en linje elegante møbler) klassisk sponplater, MDF etset glass, tre. Vanligvis møbler er laget av sponplater og fronter, det er akkurat det du ser på utsiden er laget av MDF, heltre etc. Flere detaljer om hvilke materialer du finner vår side guider.

6. må vite at lavere eller høyere pris av møblene er gitt av tilbehør som brukes. Siden skuffer ikke smelle-tech og amortisering på grunn av den geniale åpninger. Og som i livet alt er betalt, er det samme når det gjelder møbler. Det vi må vurdere er noe annet. Kjøpe møbler de ønsker å bruke lang sikt. Det er enkelt og ikke kaste etter noen dager. Så en bedre legat kan hjelpe deg i det lange løp.

7. Selv om du har gjort leksene dine og har gjennomført målinger (punkt 1), og kalte på tjenestene til fagfolk. Møbler bedrifter som respekterer tilbyr rådgivning og målinger. Be om et team og utenfor nøyaktige målinger, har du sjansen til å ha huset og en designer som du kan «melket» for all informasjon. I tillegg kan det gjøre et prosjekt, slik at plassen der du bor for å være optimalisert bedre og mer harmonisk.

8. Hvis alt du besluttet å endre dine møbler, prøve å realisere alle produkter fra samme produsent av møbler. Ellers kan du forhandle rabatter innrede en leilighet og ellers hvis du snakker om du ønsker å kjøpe bare en seng.

9. Hva du bør vite er at møblene er som parfyme. Ettersom flere merker ser, jo bedre du er usikre. Så ikke kast å gjøre omkjøringsmøbelforretninger i fire timer, ikke gjør noen virksomhet. Verre å bli sint og kranglet med din ektefelle. Best, gjøre litt markedsundersøkelser og når du oppdaget noe du liker spørre.

10. Sit rolig og taktfullt til forhandlingsbordet. Utstyr deg selv med tålmodighet og ikke glem at mannen foran deg, selv om hun kunne gjøre Godly møbler, kan du ikke lese tanker! Så prøv å forklare så klart som du ønsker og la opp på hånden spesialist. Dermed tjener du tillit og sympati, mens energier og lindrer dem, og møblene er sannsynlig å være akkurat som du drømte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *