Den største ulempe ved anvendelse av uoriginale reservedeler må inneholde følgende:

1. Bruk av deler som ikke har offisiell godkjenning fra produsenten kan være årsaken til ugyldiggjøre garantien på bilen.

2. Blant de reservedeler er betydelig mer sannsynlig, ifølge eksperter, er det fabrikasjonsfeil og åpenbart falske som med tiden kan føre til alvorlige og kostbare driftsstans av komplekse deler og mekanismer for biler.

3. Utvalget av reservedeler er vanligvis mye mer beskjedne i lys av det faktum at den frie salget av produsentene prøver å få de mest solgte deler (deler for biler er bare originalen, hovedsakelig refererer til bære små og sjelden forlate reservedeler, for eksempel innvendige deler, bjelker av motoren og suspensjonen og så videre.).

4. sannsynligheten for feil og misvisende informasjon i kataloger av produsenter av reservedeler er betydelig høyere enn i de dokumenter av bilfabrikanten, derav en høyere sannsynlighet for uriktige opplysninger om oppkjøpet.
http://nspauto.bg/instrumenti/sekachi/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%87-12%D0%BC%D0%BC-detail

5. Til slutt, hard konkurranse mellom mange bedrifter og merkevarer som leverer på annenhåndsmarkedet en rekke reservedeler må passere på lavere priser som tilbys av produktet, og det er dessverre oftere enn ikke oppnådde en økning i produktiviteten og reduksjon av kostnader, og banale redusere kravene til kvalitet på råstoffet, å plassere produksjoner i utviklingsland og forringelse av egenskapene til det endelige produkt.

Til slutt bør det nevnes at vanlig sjåfør er ikke lett å avgjøre i variasjon og stadig skiftende markedstrender av bildeler. Det er som medisin – mange klinikker og riktig diagnose og foreskrive den nøyaktige oppskriften kan ikke alle leger.

Derfor, den viktigste råd – en ekte profesjonell utseende og de bare stoler på helse og humør av «jern buddy». Så spørsmålet: «Hva reservedeler – originalt eller ikke-originalt – som brukes til vedlikehold og reparasjon av bilen,» vil alltid være i stand til å svare på: det ville bety «lege» gjorde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *